Ny Sigar – Maradona Tribute

Den legendariske fotballspilleren fra Argentina, Diego Maradona, var en stor sigar entusiast og var å se med sigar i flere anledninger.

Sammen med The Traveler Cigars hadde Maradona planlagt a slippe sin egen sigar, men fikk aldri gjort det før han uventet døde i november 2020. The Traveler Cigars har fortsatt valgt å slippe sigaren, men nå som en hyllest til den kjente fotballspilleren og sigarnyteren.

Dette er en limited edition som det kun har blitt produsert 500 kasser av og inneholder 20 robusto sigarer. Kassene som er lakkert svarte med pianofinish er nummerert og vi har 100 av kassene på lager.

Dette er en middels til kraftig robusto sigar med tobakk fra Nicaraguas beste områder Esteli, Jalapa og Condega. Omblad fra San Andres Mexico og med Habano Equador dekkblad.

Vi har selvfølgelig testet den nye sigaren og er veldig fornøyde. Maradona sigaren er godt konstruert, har et fantastisk trekk og brenner super godt med fin, lys aske. Sigaren har en kraftig og fin smak med mørke toner av espresso og sjokolade, samt fine peppertoner.

Ring Gauge: 50, Lengde: 13cm.

Bestill sigaren her: https://sigar.com/produkt/maradona-tribute-robusto/