Velkommen til SiGAR.COM og vår nye nettbutikk.

Velkommen til å prøve våre sigarer

Alt godt fra Håkon Aanonsen

Historie

Aanonsen Import startet med import av sigarer allerede i 1997. Vi etablerte nettsiden www.sigar.com i 1999 og i august 2001 registrerte vi SiGAR.COM AS.
Sigarpusher og Daglig leder har i mer en 25 år nytt sigarer, og besøkt fabrikker og plantasjer på Cuba, Den Dom Rep og Nicaragua. For oss er sigarer en lidenskap. Vi arrangerer medlemsturer og vi holder 40-50 sigartester / foredrag årlig.

Medlemmer

www.sigar.com selger sigarer over hele Norge, kun til våre betalende medlemmer.  Vi er over 500 betalende medlemmer i 2019. Å bli medlem av SiGAR.COM er både lønnsomt for deg, og du blir en del av Norges største sigarklubb. Du har prioritet når nyheter sleppes, førsterett til å bli med på medlemsturer etc. Ved  å stå sammen med oss som betalende medlem sender du også et sterkt signal til Norske myndigheter at vi er en gruppe av livs-nytere som akter å bli hørt. SiGAR.COM gir ingen rabatter. Vi har bare lave priser.

SiGAR.COM

ønsker å gi deg som medlem en spennende sigarbutikk med ekstra godt utvalg av sigarer og sigarutstyr. Vi har God Service… og etter over 20 år i bransjen vil jeg påstå at vi har brukbar produktkjennskap til varene vi elsker. På tross av et lager på over 180.000 sigarer, tar vi årlig inn nye merker. Vi sender alle varer innen 24 timer.

Informasjon

Ta kontakt

Telefon: 45 86 44 40
E-post: hakon@sigar.com

Send et brev

Sigar.com AS
Oterlia 11
4956 Risør

Sending

Vi sender varer hver virkedag, og alle bestillinger som kommer innen kl. 12.00 sendes samme dag.

KJØP SIGARER

BLI MEDLEM