Tobakksbladet – Mars 2018

Tobakksbladet – Mars 2018

Kjære Kunde !

Vi vil også i dette nyhets-brevet fokusere på medlemskap. Etter påpakning fra Helsedirektoratet har vi nå skjult bildene bak innlogging/medlemskap slik at bare innloggede medlemmer får se bildene.

Derfor har vi oppretter et rimelig medlemskap for deg som ikke kjøper så mye sigarer men likevel ønsker å holde deg oppdatert samt kun se sigarene sigarene når du handler.

Et medlemskap hos SiGAR.COM er en god investering for deg som liker å nyte sigarer. Rabattene du får i nettbutikken vår gjør at du svært raskt tjener inn kontingenten og med det sparer opp til 20% på alle kjøp av sigarer og 30% på alle våre humidorer.

SiGAR.COM har tre nivåer på medlemskapene: Gull, Sølv og Bronse som gir henholdsvis 20%, 10% og 5% rabatt. Alle medlemskap, uansett nivå, gir deg mulighet til å handle alle våre produkter og nyte den samme gode servicen som vi i SiGAR.COM er svært stolte av. Kjøper du sigarer hos oss skal du være trygg på at sigarene du kjøper er av ypperste kvalitet, at de blir levert på Posten samme dag du gjør bestillingen (forutsatt at bestillingen er hos oss før kl 12:00 i ukedagene) og at prisene er blant Norges rimeligste.

Våre medlemskap:
Bronse:
Koster kr. 100,- og gir 5% rabatt, og tilgang til alle bilder.

Sølv:
Koster kr. 349,- og gir 10% på alle sigarer i nettbutikken.

Gull:
Koster kr. 695,- og tilsvarer dagens medlemskap. Fulle rettigheter til alle produkter i nettbutikken og 20% rabatt på våre allerede hyggelige priser samt 30% på humidorer.

Ønsker du å fornye medlemskapet ditt eller å opprette et medlemskap hos SiGAR.COM men av ulike grunner ikke kan registrere deg på våre hjemmesider, kan du VIPPSe oss ønsket beløp og sende en epost med navn og adresseinformasjon så gjør vi registreringen for deg.

Månedens sigar, mars 2018 – Perdomo Bourbon Barrel-Aged

Månedens sigar er denne gang fra Perdomo og er kanskje verdens vakreste sigarer. Vi har laget en pakke med 6 nydelige torpedoer; 2 stk. Maduro, 2 stk. Connecticut og 2 stk. Sun Grown, alle i kategorien Habano Torpedo.

Sigarene er 16,5 cm lange og har en diameter på 2,14 cm (ring gauge 52).

Disse Perdomo sigarene er produsert med en elegant dobbelt fermentert Bourbon Barrel-Aged Nicaraguan Connecticut wrapper. Etter 6 års lagring legges tobakken 10-12 måneder i gamle Bourbon fat. Disse er mesterlig laget, som alt fra Perdomo. Nick Perdomo er en av de beste til å lage sigarer med rik, smakfull og samtidig smooth smak. Tobakken er en miks av den beste tobakken fra Nicaragua fra gårder i Jalapa, Condega og Esteli, noe som gir en rik smaks sammensetning. Sigarene er såkalt «Full-Bodied» kraftige sigarer med  rik tobakksmak, fine peppertoner, utsøkt krydder med nøtt, seder og mørke jordlig karakter, samt tint av lær.

Dette er strålende sigarer i verdensklasse som simpelt hen må smakes.

Veiledende pris for 6 stk: Kr. 1.194,- (pris pr stk. kr. 199,-)
Medlemspris (Gull) for 6 stk: Kr. 955,- (pris pr stk kr. 159,-)
Månedens sigar (uansett medlemskap) 6 stk: 894,- (pris pr stk kr 149,-)

Kjøp Månedes sigar

Medlemstilbud, mars 2018 – Viking pakke med 6 sigarer

SiGAR.COM har, som mange vil vite, hentet frem og utviklet disse unike sigarene. SiGAR.COM er både distributør og forhandler av Viking Cigars.

Viking Cigars er SIGAR.COM´s internasjonale satsing, som vi lanserte på Intertabak i Tyskland i September 2016. Vi har en av verdens beste tobakk-blendere og produsenter med på The Viking Team. Vi er stolte av å ha med ingen ringere en Ernesto P Carrillo. Dette gir oss stor tyngde og garanti på at vi har et produkt i verdensklasse. Sigarene er produsert på EP Carillos fabrikk Tabacalera Alianza i Santiago på Den Dominikanske Republikk.

Vi har satt sammen en knall pakke med 3 pyramider og 3 robustoer:
Viking Maduro, Nordic Warrior og Norsman Pyramide
Viking Maduro, Nordic Warrior og Norsman Robusto

Ordinær pris 6 stk: Kr. 1.176,- (pris pr stk. kr. 196,-)
Medlemspris (Gull) 6 stk: Kr. 940,- (pris pr stk. kr. 156,-)
Medlemstilbud (uansett medlemskap) 6 stk: Kr. 834,- (pris pr stk kr. 139,-)

Kjøp dette medlemstilbudet

Medlemstilbud, mars 2018 – Manuel Alonso Ometepe

Også denne gang har vi med en Manuel Alonso pakke som medlemstilbud. Denne pakken består av 5 glimrende sigarer, alle med forskjellig form og fasong: Ref bildet, fra venstre: Corona. Petit Robusto. Diademes. Robusto XL. Belicoso.

Dette er sigarer med rik og kraftig smak. Noe av grunnen er at tobakken er fra Ometepe, en øy i Nicaraguasjøen dannet av to vulkaner, derav den meget sandige og mineralrike jorden som gir mørk sterk og rik tobakk. Sammen med tobakk fra Jalapa, Esteli får man et sluttprodukt med punch!

Ordinær pris 5 stk: Kr. 795,- (pris pr stk. kr. 159,-)
Medlemspris (Gull) 5 stk: Kr. 636. ,- (pris pr stk. kr. 127 ,-)
Medlemstilbud (uansett medlemskap) 5 stk: Kr. 575 ,- (pris pr stk. kr. 115 ,-)

Kjøp dette medlemstilbudet

Sjekk våre Supertilbud

Vek å klikke på menyen og gå inn på MEDLEMSTILBUD vil du finne en kategori produkter som vi har kaldt Supertilbud. Her har vi lagt ut pakker med rimelige sigarer og noen humidorer med en «startpakke» sigarer. Sjekk innom fra tid til annen, da dette er sider vi oppdaterer fortløpende etter hvert som vi finner sigarer (eller andre produkter) vi har anledning til å tilby for en spesielt gunstig pris.